Zelfvertrouwen van de creatieve vrouwen.

Wat is dat toch met ons vrouwen, en dan vooral de creatieve vrouwen, die vol trots hun creatie in een van de vele ( of soms zelfs alle) facebook groepjes laten zien. Maar dan wel met "niet helemaal perfect" of  "er  zitten wel wat schoonheids foutjes in". Imperfectie, en schoonheidsfoutjes die wij als lezer niet zien.

Er komt dan een ware run op duimpjes omhoog, en opmerkingen als, oh ik vind het prachtig, of ik zie geen foutjes hoor.

Ook de vraag wat vinden jullie van deze creatie? ......maakt dat uit wat wij er van vinden? Vind je het zelf mooi? Ga je het dragen? nou prima!! jij bent tevreden, dan doet onze mening er eigenlijk niet toe! 

Dames! alvorens je iets plaatst, vraag je zelf eens af, ben ik tevreden met mijn gemaakte creatie? Stoor ik me aan de schoonheidsfoutjes? Ga ik het dragen?

Hebben jullie weleens gekeken naar confectie kleding! Die hebben pas schoonheidsfoutjes! En dat hangt gewoon in de winkel!

Dus volgende keer plaats je een creatie, en schrijf je! kijk zelf gemaakt leuk he! Je krijgt dan echt wel veel likes, En waarschijnlijk ook wat kritiek, want gelukkig zijn de creatieve vrouwen niet allemaal hetzelfde ( dat zou ook zo saai worden he) de ene vind het mooi, de ander vind het wat minder of had iets anders gedaan.

Maar zolang jij er tevreden mee bent! en trots bent op wat je hebt gemaakt! Draag het met trots!

Wat vinden jullie ervan ;-)

Groetjes en tot blogs!