We naderen 2016

We naderen een nieuw jaar, een tijd waarbij we altijd even terug kijken naar het afgelopen jaar. en wat een veel bewogen jaar.Een jaar waarbij mijn kinderen naar een nieuwe school gingen ( dat gelukkig heel goed gaat) , een jaar waar ik besloot een stoffenwinkel te beginnen, online wel te verstaan, een jaar waarbij ik onverwacht toch nog een baan ( naast de webwinkel erbij vond).

Een jaar waarbij ik uitvond dat je als moeder, echtgenote, werknemer, en zelfstandige je soms in tienen moet delen, waar ik echt wel moeite mee heb gehad. ( en nu nog weleens).

Een jaar waar ik erachter kwam dat je echt niet iedereen kan vertrouwen. ( vandaar geen amerika bestellingen meer) een compleet pakket met stoffen kwijt leverancier met de noorderzon vertrokken. en ik dus geld stof en klanten kwijt. 

Maar toch een jaar waar ik met plezier, trots en liefde op terugkijk. Ik ga mijn droom achterna, volg een opleiding costumière, maak mn winkeltje steeds een beetje groter.

Omdat 2016 in zicht is ( en wij de laatste 2 weken van 2015  geen bestellingen verzenden) en omdat december een feest en cadeautjes maand is geven wij aan iedereen een cadeautje.
Voor iedereen die vanaf vandaag tot 18 december een bestelling doet, en als code 2016 invoert bij kortingscode vind een leuk kortingscadeautje in het winkelwagentje! www.stoffenland.eu

In 2016 gaan we knallen, 2015  was een lange stroeve aanloop! 

Laten we proosten op een geweldig, super , gezond en gelukkig maar vooral creatief 2016!