winkel in the spotlight! Studio Jurk



·        Deze keer in the spotlight!


Studio Jurk (www.studiojurk.nl)

·        Studio jurk is zowel een fysieke winkel als een webwinkel

De fysieke winkel wordt voornamelijk gebruikt door onze cursisten en mensen uit de buurt. Voor anderen zijn we vooral een webwinkel. De winkel is in onze studio en het adres is Groesbeeksedwarsweg 263, 6521 DK in Nijmegen.


·         Sinds wanneer bestaat deze winkel en hoe bent u begonnen

De winkel bestaat nu ongeveer een jaar. Onze studio bestaat bijna drie jaar. We zijn begonnen met cursussen, maar we vonden dat je in de buurt weinig tot geen stof van echt mooie kwaliteit kon kopen. Online is dat trouwens ook moeilijk. Dus daar hebben we een oplossing voor bedacht!


·         Doet u naast deze winkel ook nog andere activiteiten ( denk aan workshops e.d.)
Ja, we geven allerlei workshops en cursussen. We hebben grootse plannen om onze patronen ook online te verkopen en online tutorials te geven. Goede voornemens voor 2017 ;-)
 
·         Wat zijn de gemiddelde prijzen, en werkt u met een vast merk
Onze stoffen kosten tussen de €20 en €35 per meter, met uitschieters naar onder en boven. Al onze stoffen zijn geproduceerd in Europa en van superkwaliteit. We zoeken naar unieke prints en samenstellingen met voornamelijk natuurlijke materialen zoals viscose, wol en zijde. Sommige stoffen zijn speciaal voor ons gemaakt en die kun je dus alleen maar bij ons krijgen. We verkopen alleen wat we zelf mooi vinden en van alles maar 6 meter, zodat je echt iets unieks koopt en daar heel vrolijk van wordt. Tijdens het naaien en tijdens het dragen. Dat vinden wij zó belangrijk. Want als je zelf wat maakt, dan zit daar zoveel tijd en liefde in. Dan wil je het lang en met veel plezier blijven dragen! 

·         Werkt u met vaste verzendkosten. Binnen welke tijd word een pakket verzonden
Verzenden kost €4,95 en bij bestellingen boven de €75 verzenden we gratis. We hanteren officieel een verzendtermijn van 2-3 werkdagen, maar als het even kan verzenden we nog op dezelfde dag.

Met wat navraag, zijn de klanten en cursisten erg enthousiast over studio jurk, vooral het enthousiasme van de dames ( Hanna en Julia) werkt erg aanstekelijk.

Ik zeg ga eens langs! laat je enthousiasmeren! 





Studio Jurk is bereikbaar:


t: (024) 20 60 883
i: www.instagram.com/studiojurk
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten