Winkel in the spotlight! tricotstoffen.nl

Vanaf deze week komt er iedere week een winkel in the spotlight! Deze week tricotstoffen.nl


  • Wat is de Naam van uw winkel
  • Is het een web of fysieke winkel ( bij fysieke winkel graag adres vermelden)

Wij zijn een webwinkel, maar je kunt ook stoffen (op afspraak) bekijken en ophalen in ons magazijn.

  • Sinds wanneer bestaat deze winkel en hoe bent u begonnen
Tricotstoffen.nl bestaat nu iets meer dan een jaar. Mijn vrouw en ik zijn de winkel gestart door onze hobby’s te combineren, ik bouw websites en mijn vrouw naait kinderkleding. We zijn begonnen met 4 stoffen en nu gaat het snel, deze week ongeveer 20 nieuwe stoffen in 1 week binnen gekregen. We zitten al boven de 200 (tricot)stoffen en dat groeit nu dus snel! We verkopen alleen rekbare stoffen, dus tricot/jersey, sweatstof, french terry, etc.
  • Organiseert u naast deze winkel ook nog andere activiteiten ( denk aan workshops e.d.)

Wij hebben geen activiteiten naast de webwinkel.

  • Werkt u met vaste verzendkosten. Binnen welke tijd word een pakket verzonden
Voor 16 uur besteld is de volgende dag in huis in Nederland! Helaas lukt dit niet voor onze Belgische klanten, maar ook daar verzenden we dezelfde dag als het voor 16 uur besteld is. De verzendkosten binnen Nederland zijn maximaal 3,75 en dus als je een halve meter stof besteld nog lager (3 euro). Naar België rekenen wij 6,95 en boven de 75 euro verzenden we gratis, ook naar België.
  • Wat zijn de gemiddelde prijzen in uw winkel.
We proberen de prijs zo laag mogelijk te houden, sterker nog, als een klant dezelfde stof ergens anders goedkoper ziet dan passen wij de prijs aan. Door ook efficiënt te versturen kunnen we de verzendkosten ook laag houden    We hebben stoffen in alle prijsklassen, dus een gemiddelde prijs in moeilijk te noemen. We zijn goedkoop, maar willen wel kwaliteit verkopen, daarom hebben geen “dump” partijen of slechte kwaliteit voor extreem lage prijzen. We verkopen eigenlijk alleen merkstoffen, zoals: Nooteboom, swafink, Quality Textiles, Little Darling en By lots. We zijn ooit begonnen met Lillestoff, stoffen van een zeer hoge kwaliteit maar ook een hoge prijs. Stoffen boven de 15 euro zijn bij ons zeldzaam, er zijn wel een aantal sweatstoffen, maar die zijn dan ook dik en van hele goede kwaliteit.

Reviews van klanten:
Prijs kwaliteit verhouding ****
Verzendtijd/kosten ****
zou u hier vaker bestellen/deze winkel aanbevelen Ja

De reviews van klanten leren ons, dat tricotstoffen zeer accuraat is, snel verzenden en dat de prijs kwaliteit verhouding goed is. Een aanrader dus! 



Je kunt ticotstoffen bereiken op: 

Tricotstoffen.nl
De Tolve 35
9044 NP Beetgum
 Tel: +31654947374

Veel naaiplezier!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten